Logo BV Parket
Vertico plafond en wand Panidur

Vertico plafond- en wandpanelen van Panidur kan je online bij BV Parket kopen en dit steeds aan de beste prijs.

Verticale lijnen, een spel met diepte en reliëf in combinatie met warme houtkleuren, dat is onze Vertico. Een latjeswand die zich zowel laat plaatsen als wand en plafond. Onze inspiratiebron? De interieurtrend ‘ Japandi’. De vertico is verkrijgbaar in paneelvorm en in individuele latten.

Wist je dat...


je dankzij het tand- en groefprofiel op de Vertico, deze naar believen kan combineren met de panelen uit de Premium en Premium-XL collectie.Montage:


Plaats de panelen nooit rechtstreeks tegen de muur, maar voorzie een voeg van 10 mm. Begin in de hoek van een rechte muur, plaats het paneel met de afgezaagde tand naar de muur. Respecteer de eerder vermelde uitzettingsvoeg door zeker 10 mm van de kant te blijven.
Gebruikt u de panelen als wand met de zijkant zichtbaar (bv als tv-wand), dan kunt u het bijpassende start-en-eind profiel van de VERTICO gebruiken om deze zijkanten af te werken. De bevestiging van de panelen aan het lattenwerk kan op 2 verschillende manieren gebeuren. Met nietjes of clips ref 1543.