Readyfit Quick-step verdeler plaatser
Logo BV Parket

Uw specialist sinds 2011


Diksmuide Kust West-Vlaanderen

BV Parket is verdeler en plaatser van het unieke Readyfit systeem van Quick-step.ReadyFit: jouw vloer vooraf gezaagd, meteen klaar om te klikken...


Met Quick-Step ReadyFit wordt het installeren van een nieuwe vloer zo eenvoudig als 1-2-3. Na een zorgvuldige opmeting van je kamer met een 3D-scanner ontvang je zorgvuldig op maat gezaagde vloerplanken. En aan de hand van een gepersonaliseerd lay-outplan kan je vervolgens alle vloerplanken meteen klikken.

ReadyFit maakt het leggen van een nieuwe vloer tot dubbel zo snel. Bovendien is ReadyFit uitermate geschikt voor renovatie van kamers die al in gebruik zijn, want de installatie verloopt 100% stil en stofvrij. De ReadyFit service is beschikbaar voor alle Quick-Step laminaat- en 'Rigid' vinylvloeren.

Geen verzagen, geen stof, geen zorgen. Klaar?

Wij meten op


1. WIJ METEN OP


Een gecertificeerde Quick-Step partner komt langs bij je thuis en meet je kamer(s) op met een uiterst precieze 3D-scanner.

Wij berekenen en verzagen


2. WIJ BEREKENEN & VERZAGEN


Wij verzagen vooraf alle nodige laminaat- of 'Rigid' vinylplanken perfect op maat en bezorgen je een persoonlijk, gedetailleerd installatieplan.

Jij klikt


3. JIJ KLIKT


Jij hoeft enkel nog de genummerde planken in elkaar te klikken aan de hand van het meegeleverde plan. Supersnel en supermakkelijk!

Voorwaarden voor meting:


- Beschikbaar voor laminaat en rigid vinyl balance


- Quick-step meet op van zodra uw bestelling definitief is. Een vrijblijvende offerte kan u altijd in de toonzaal of online krijgen.


- De ruimte moet opmeetklaar zijn, d.w.z. trap, deuren, pleisterwerk, radiatorbuizen, keuken en badkamer geïnstalleerd.


- Onder elke deur wordt een incizoprofiel voorzien.

Prijs:- Servicekost voor het verzagen op maat € 6/m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren