Logo BV Parket
Parador

Parador parket: een overzicht van de diverse collecties en hun prijzen.


Parketvloeren van Parador openen creatieve inrichtingsmogelijkheden voor individuele en hoogwaardige vloeren. Onze samengestelde houten vloeren zijn duurzaam, stijlvol, gemakkelijk te installeren, te onderhouden en creëren een bijzondere sfeer in uw huis.

Basic 11-5 parket van Parador, dikte 11,5 mm

De basic 11-5 parketcollectie brengt prijsbewustzijn en mooi wonen in harmonie. Alle producten uit de basic-collectie zijn uitermate praktisch. Ze zijn zonder enig probleem bestand tegen de belasting van het dagelijkse leven.

De uitgebreide selectie aantrekkelijke houtsoorten, legvarianten en hoogwaardige kwaliteit vormen een solide basis voor iedere inrichtingsstijl.

Classic 3025 parket van Parador, dikte 13 mm

Wij zijn echt, innovatief, veeleisend en duurzaam. Onze innerlijke houding komt tot uiting in onze producten. De Parador vloeren voldoen aan de eisen van het dagelijkse leven en aan de eisen van kwaliteit en design. Want het is ons doel om van elk huis het mooiste huis ter wereld te maken.

Classic 3060 parket van Parador, dikte 13 mm

Parador parket classic is geliefd bij iedereen die geen rekening houdt met interieurtrends, maar toch waarde hecht aan een tijdloze inrichting.

Classic verenigt tijdloze elegantie met kwaliteit en vormt de ideale vloer voor iedereen die zich omringt met dingen die ook na vele jaren mooi en waardevol blijven.

Trendtime 3 parket visgraat van Parador, dikte 10,5 of 13 mm

Parador parket Eiken (visgraat-plaatsing) uit de productlijn Trendtime 3 staat voor een bijzonder hoogwaardige en aangename woonbeleving. Deze edele parketvloer, verkrijgbaar in visgraat-optiek in het formaat 570 x 95 x 10,5 mm maakt indruk door het gebruik van hoogwaardig eikenhout. Vloeren met het traditionele legpatroon van visgraat zijn momenteel een van de meest populaire trends.

Trendtime 4 parket van Parador, dikte 13 mm

Parador parket Trendtime 4 maakt een trendbewuste inrichting op het hoogste niveau mogelijk. Het uitgekiende design en het oppervlak in het formaat 2010 x 160 x 13 mm maken deze parketvloer tot een echte allrounder voor een uniek woonkamerdesign.

Trendtime 8 parket van Parador, dikte 14 of 15 mm

De Classic sortering heeft een levendig spectrum tussen een harmonieuze, natuurlijke en ongerepte look. De omlopende afschuining accentueert elke plank afzonderlijk en versterkt visueel het lengte-effect. Een automatisch kliksysteem met langs- en kopsekantvergrendeling zorgt ervoor dat Parador parket uit de Trendtime 8 productlijn bijzonder eenvoudig te leggen is. De rondomlopende lat- en toplaagimpregnering zorgt voor een betrouwbare zwelbescherming.

Trendtime 10 chevron parket van Parador, dikte 15 mm

De planken van onze chevron parketvloeren zijn voorzien van afgeschuinde kopse kanten onder een hoek van 45°. Dankzij het gebruik van linker- en rechterplanken (A+B) ontstaat er na installatie een aaneengesloten 'V'-patroon, wat de Chevron-vloeren hun kenmerkende uitstraling geeft.