Logo BV Parket
Parky fineerparket

Fineerparket van Parky: een overzicht van de collecties en hun prijzen.

Bij BV Parket kunt u gemakkelijk en veilig fineerparket online kopen, of u kunt uw keuze maken in onze ruime showroom.

Parky pro - dikte 7,2 mm

Het handige pro plankformaat heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en komt goed tot zijn recht in kleinere ruimtes. Voor onze premium planken gebruiken we alleen het zuiverste fineerhout. Uitzonderlijk pure kwaliteit voor het allermooiste van de natuur. De rustieke houten vloer zoekt de balans op tussen kleinere en grotere knopen voor een landelijke stijl.


15 jaar residentieel en 5 jaar licht commercieel

Combineerbaar met vloerverwarming

Parky master - dikte 10 mm

Master is een ideaal tussenformaat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor onze Premium planken gebruiken we alleen het zuiverste fineerhout. Uitzonderlijk pure kwaliteit voor het allermooiste van de natuur. Deze waterbestendige plank heeft een slijtvastheid klasse 33 en heeft bovendien 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.


limited lifetime-garantie residentieel en 10 jaar commerciële garantie

Combineerbaar met vloerverwarming

Parky deluxe+ - dikte 12 mm

Deluxe is niet enkel een lange, brede plank, maar heeft bovendien een geïntegreerde kurken onderlaag, dat zorgt voor een aangenaam loopgeluid. Voor onze Premium planken gebruiken we alleen het zuiverste fineerhout. Uitzonderlijk pure kwaliteit voor het allermooiste van de natuur. De rustieke houten vloer zoekt de balans op tussen kleinere en grotere knopen voor een landelijke stijl.

Deze waterbestendige plank heeft een slijtvastheid klasse 33 en heeft bovendien 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.


limited lifetime-garantie residentieel en 10 jaar commerciële garantie

Combineerbaar met vloerverwarming

Parky summit - dikte 10 mm

Onze langste en breedste plank is perfect geschikt voor grote ruimtes en straalt rust uit. Voor onze Premium planken gebruiken we alleen het zuiverste fineerhout. Uitzonderlijk pure kwaliteit voor het allermooiste van de natuur. Deze waterbestendige plank heeft een slijtvastheid klasse 33 en heeft bovendien 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.


limited lifetime-garantie residentieel en 10 jaar commerciële garantie

Combineerbaar met vloerverwarming

Parky swing - dikte 10 mm

Visgraat, de interieurtrend van het moment, dat je interieur een klassevolle en elegante look bezorgt. Voor onze Premium planken gebruiken we alleen het zuiverste fineerhout. Uitzonderlijk pure kwaliteit voor het allermooiste van de natuur. Deze waterbestendige plank heeft een slijtvastheid klasse 33 en heeft bovendien 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.

limited lifetime-garantie residentieel en 10 jaar commerciële garantie

Combineerbaar met vloerverwarming

Parky accessoires


Fineerparket van Parky

Bekijk bovenstaande video.

Voordelen van Parky fineerparket!


Een duurzame keuze


Parky heeft een hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en benutten we dit materiaal optimaal door er fijne plakjes van te snijden in plaats van dikke massieve planken waarbij het hout grotendeels onderbenut wordt. Al het gebruikte hout halen we bovendien uit duurzaam beheerde bossen.


Echt hout


Elke Parky plank is afgewerkt met een toplaag dun hout. Daardoor zien onze vloeren eruit als een massieve parketvloer. Bij Parky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.


Eenvoudige plaatsing


Zonder laminaat in huis te halen, geniet je met Parky wel van alle praktische voordelen die een laminaatvloer je biedt. Zo zijn onze vloeren makkelijk te onderhouden en voorzien van het handige UNICLIC®-SYSTEEM voor een snelle en eenvoudige plaatsing.


Sterker dan een massieve plankenvloer


Een Parky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ULTRASTERKE HOGE-DENSITEITPLAAT (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde houten toplaag is afgewerkt met maar liefst ACHT DIKKE VERNISLAGEN. Dankzij deze opbouw zijn onze vloeren uitzonderlijk goed bestand tegen indrukken en stabieler dan een massieve parketvloer.


Hygienisch


De V-groefjes van de houten vloer zijn dankzij het Aqua Sealing Complete systeem ingekleurd en afgelakt en daardoor beschermd tegen vocht.

De V-groef is ook voorzien van een "Ultrafresh" antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet in gaan nestelen. Zo blijft je vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.


Ons fineerparket garandeert een gezonde luchtkwaliteit


Je leest het goed: waar een houten vloer van PARKY ligt, is de kwaliteit van de lucht beter. Dat is zwart op wit bewezen. De oorzaak? Om onze planken af te werken, gebruiken we enkel waterbeitsen, lijmen zonder VOS (Vluchtige Organische Stoffen) en lak met een minimum aan schadelijke solventen. De HDF-laag (High Density Fibreboard) in het midden van onze planken is van de beste kwaliteit. Daardoor halen onze vloeren het kwaliteitslabel A, en enkele collecties zelfs een A+


Stil loopgeluid


De collecties met een + zijn voorzien van een kurklaag van 2 mm. Dit zorgt voor een stiller loopgeluid zoals bij een massief houten vloer.


Dubbele sterkte


8 UV-uitgeharde laklagen maken van Parky een ultrasterke vloer en beschermen de houten vloer tegen vocht en vuil.

Het geheim van onze sterke vloeren schuilt in het DSI-systeem. DSI staat voor Double Sided Impregnation. Tijdens het persprocedé wordt de lijm onderaan de plank zo ver mogelijk in het hout geperst tot het verzadigd is. Bij het lakken van de toplaag absorbeert het hout ook nog een deel vernis, die zo in aanraking komt met de lijm. Op die manier is het hout volledig verzadigd en wordt het tijdens het uitharden extra sterk.


Perfect geschikt voor vloerverwarming


Al onze fineer parketvloeren laten de warmte sneller door dan een massieve parketvloer. Dat maakt ze buitengewoon geschikt om te installeren op vloerverwarming. Onze handige installatietips vind je op www.par-ky.com/be/downloads.

Overweegt u uw parketvloer te laten plaatsen?Als u uw parketvloer professioneel wilt laten leggen, dan is BV Parket de perfecte keuze.

Wij garanderen een deskundige installatie en afwerking volgens de hoogste standaarden.


Klik hier voor meer informatie over onze parketplaatsingsdiensten.