Berry Alloc parket
Logo BV Parket

Uw specialist sinds 2011


Diksmuide Kust West-Vlaanderen

Berry Alloc Parket, overzicht van de verschillende reeksen en prijzen.

Saga parket Berry Alloc:


De geoliede afwerking van de extra brede enkele planken van de Saga-collectie is in niet minder dan acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. Alle kleuren bestaan ook in de versie van Saga XL met lange planken.

Saga xl parket Berry Alloc:


De geoliede afwerking van de extra brede en extra lange enkele planken van de Saga XL-collectie is in niet minder dan acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Met zijn op maat gemaakte geverniste look geeft het Saga XL-assortiment je interieur een persoonlijke, unieke toets. Alle kleuren bestaan ook in de versie van Saga met korte planken.

Royal Xl parket Berry Alloc:


Lange, smalle enkele planken voor een elegant interieur, met het effect van een oude massieve parketvloer.
Bestaat in een uitgebreide keuze van acht afwerkingen: geolied of vernist.

Legend parket Berry Alloc:


Brede enkele planken met een minidikte. De ideale oplossing voor renovatie en licht verkeer!
De tien klassieke chique en warme kleuren van de Legend-collectie weerspiegelen het karakter van eikenhout. Legend heeft een afwerking met olie of met matte vernis.

Prince XL parket Berry Alloc:


De Prince-collectie is ideaal als je heel lange eiken parketplanken zoekt. Maak je keuze uit acht inspirerende kleuren, geolied of vernist, altijd moeiteloos te plaatsen en uiterst duurzaam, dankzij de stabiele 13 mm dikke structuur met 2,5 mm eik.

Lodge parket Berry Alloc:


Ontdek de authenticiteit van natuurlijk verouderde houten vloeren. Onze Lodge-collectie is er in acht kleuren die de authentieke sfeer van een gezellig vakantiehuis weerspiegelen. De planken zijn met natuurlijke olie afgewerkt om het rustieke, diep geborstelde en met de hand geschraapte oppervlak nog meer diepgang te geven.

Emotions parket Berry Alloc:


Extreme sensaties en diepe schakeringen. De uitzonderlijke zachtheid van Soft Touch-lak.

De kleuren danken hun reliëf aan de schrob- en zaagpatronen van het hout.

Cosmo parket Berry Alloc:


De Cosmo-collectie is er in vijf verschillende kleuren en twee verrassende houtsoorten. Kies Es voor een licht Scandinavisch effect of Walnoot voor een geraffineerde look.

De onderstaande reeksen zijn momenteel nog niet te bestellen via de webshop,

vraag gerust naar uw prijs of offerte via de contactpagina.
Ambition parket:Renoveer of bouw je je eerste huis? De nieuwe Ambition-collectie maakt een authentieke houten vloer met brede planken toegankelijk voor iedereen. Ambition combineert een degelijke kwaliteit met een betaalbare prijs en is er in acht verbluffende decors, van denimblauw tot sneeuwwit en asgrijs.


Ecoforest parket: De gecertificeerde Ecoforest-collectie telt tien verschillende kleuren 3-strooks eiken parket. Het meer traditionele effect van eiken parket in een nieuw kleedje.


Majestic parket: Majestic is een basic collectie 3-strooks parketvloeren met een lage dikte van 11 mm en een laag prijskaartje.


Noble parket: Deze collectie is er in vijftien kleuren en drie verschillende afwerkingen. De Noble-collectie, met zowel hedendaagse als rustieke decors, geeft je interieur het harmonieuze cachet van eiken basics.


Palace parket: De aantrekkelijke Palace-collectie is er in acht verschillende kleuren die in elk hedendaags interieur passen. Kies een geoliede afwerking of matte vernis. De minidikte, slechts 11 mm, is een uitstekende oplossing voor renovaties. Wat je ook kiest, je krijgt altijd dubbel en dik waar voor je geld.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren