Par-ky fineerparket

Fineerparket Par-ky kopen bij BV ParketBij BV Parket kan u eenvoudig en veilig fineerparket online aankopen of u kan uw keuze komen maken in onze ruime toonzaal. Al de merken staan netjes gerangschikt per merk en type.

Par-ky pro 06 - dikte 7,2 mm

Par-ky master 06 - dikte 10 mm

Par-ky deluxe+ 06 - dikte 12 mm

Par-ky summit 06 - dikte 10 mm

Par-ky swing 06 - dikte 10 mm

Par-ky accessoires


Fineerparket van Par-ky

Bekijk bovenstaande video.

Voordelen van Par-ky fineerparket!


Een duurzame keuze


Par-ky heeft een hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en benutten we dit materiaal optimaal door er fijne plakjes van te snijden in plaats van dikke massieve planken waarbij het hout grotendeels onderbenut wordt. Al het gebruikte hout halen we bovendien uit duurzaam beheerde bossen.


Echt hout


Elke Par-ky plank is afgewerkt met een toplaag dun hout. Daardoor zien onze vloeren eruit als een massieve parketvloer. Bij Par-ky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.


Eenvoudige plaatsing


Zonder laminaat in huis te halen, geniet je met Par-ky wel van alle praktische voordelen dat een laminaatvloer je biedt. Zo zijn onze vloeren makkelijk te onderhouden en voorzien van het handige UNICLIC®-SYSTEEM voor een snelle en eenvoudige plaatsing.


Sterker dan een massieve plankenvloer


Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ULTRASTERKE HOGE-DENSITEITPLAAT (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde houten toplaag is afgewerkt met maar liefst ACHT DIKKE VERNISLAGEN. Dankzij deze opbouw zijn onze vloeren uitzonderlijk goed bestand tegen indrukken en stabieler dan een massieve parketvloer.


Hygienisch


De V-groefjes van de houten vloer zijn dankzij het Aqua Sealing Complete systeem ingekleurd en afgelakt en daardoor beschermd tegen vocht.

De V-groef is ook voorzien van een "Ultrafresh" antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet in gaan nestelen. Zo blijft je vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.


Ons fineerparket garandeert een gezonde luchtkwaliteit


Je leest het goed: waar een houten vloer van PAR-KY ligt, is de kwaliteit van de lucht beter. Dat is zwart op wit bewezen. De oorzaak? Om onze planken af te werken, gebruiken we enkel waterbeitsen, lijmen zonder VOS (Vluchtige Organische Stoffen) en lak met een minimum aan schadelijke solventen. De HDF-laag (High Density Fibreboard) in het midden van onze planken is van de beste kwaliteit. Daardoor halen onze vloeren het kwaliteitslabel A, en enkele collecties zelfs een A+


Stil loopgeluid


De collecties met een + zijn voorzien van een kurklaag van 2 mm. Dit zorgt voor een stiller loopgeluid zoals bij een massief houten vloer.


Wat is brushed (geborsteld) en wat is sealed (vlak)?


Een brushed afwerking accentueert de natuurlijke structuur van de houten vloer. Daarenboven worden deze vloeren mat afgelakt waardoor het de natuurlijke houtuitstraling bewaart.


Bij een vlakke afwerking vullen we de houtporiën met een vernis. Zo bekom je een uitermate sterke beschermlaag op het natuurlijke hout, die je vloer bestand maakt tegen vocht en vuil. Deze sealed vloeren worden satijn afgelakt waardoor de houtsoorten een mooie glans krijgen.


Dubbele sterkte


8 UV-uitgeharde laklagen maken van Par-ky een ultrasterke vloer en beschermen de houten vloer tegen vocht en vuil.

Het geheim van onze sterke vloeren schuilt in het DSI-systeem. DSI staat voor Double Sided Impregnation. Tijdens het persprocedé wordt de lijm onderaan de plank zo ver mogelijk in het hout geperst tot het verzadigd is. Bij het lakken van de toplaag absorbeert het hout ook nog een deel vernis, die zo in aanraking komt met de lijm. Op die manier is het hout volledig verzadigd en wordt het tijdens het uitharden extra sterk.


Perfect geschikt voor vloerverwarming


Al onze fineer parketvloeren laten de warmte sneller door dan een massieve parketvloer. Dat maakt ze buitengewoon geschikt om te installeren op vloerverwarming. Onze handige installatietips vind je op www.par-ky.com/be/downloads.

Uw fineerparket laten plaatsen?


Wenst u om uw fineerparket van Par-ky te laten leggen dan bent u bij BV Parket aan het juiste adres.

U krijgt bij ons steeds een vakkundige plaatsing en afwerking volgens de regels van de kunst.


Lees verder