Logo BV Parket
Modular one Parador

Modular one van Parador en modular one hydron.


Modular ONE van Parador zet nieuwe maatstaven op het gebied van gezond wonen & weekmakervrije ecologische vloeren. De elastische vloerbedekking is zelfs geschikt voor gebruik in keukens of badkamers dankzij de speciale kernplaat & de gelakte vellingkant rondom welke geschikt is voor vochtige ruimtes. Modular ONE, geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, biedt door zijn elastische oppervlak en kurk-onderzijde een bijzonder warm comfort & compenseert lichte oneffenheden zoals bij bestaande tegels – waardoor tevens de oplossing voor elke renovatiebehoefte.

Bij Modular ONE worden uitsluitend geteste grondstoffen gebruikt voor de ecologische productie voor gezond wonen. Modular ONE is vrij van weekmakers. Voor de decoren gebruiken wij het hoogontwikkelde materiaal Polyproleen, dat zijn duidelijk herkenbare eigenschappen aan de vloer verleent. Polypropyleen is woongezond materiaal zonder weekmakers, dat onder andere in speelgoed, gezondheidstechnische artikelen of levensmiddelverpakkingen gebruikt wordt. Kernmateriaal van de Modular ONE vloeren is een voor vochtige ruimtes geschikte speciale kernplaat, die een flexibele stevigheid aan de vloer verleent en die dankzij speciale bekleding een waterweerstand van de vloer tot minimaal 4 uur bij stilstaand water garandeert. Een heel bijzonder voordeel van Modular ONE is de uitstekende contact- en loopgeluidsisolatie van het natuurlijke materiaal kurk aan de achterkant, waardoor een optimale ruimte-akoestiek ontstaat.

Modular one Parador
Modular one Parador doorsnede

Modular one landhuisvloer 1285x194x8mm Parador:

  Modular one individuele plankoptiek 1285x194x8mm Parador:

   Modular one kasteelvloer 2200x235x8mm Parador:

    Modular one grote tegel 853x400x8mm Parador:

     Modular ONE Hydron – waterbestendige designvloer


     En gloednieuw: Modular ONE Hydron. De verdere ontwikkeling van de designvloer kenmerkt zich door zijn waterbestendigheid als een vloer voor werkelijk elke ruimte. Het is een bijzondere uitdaging voor vloeren om bestand te zijn tegen de invloed van water. Modular ONE Hydron gaat deze uitdaging aan en onderscheidt zich bovendien door zijn vele authentieke en vooruitstrevende designs. Slijtvast, onderhoudsvriendelijk en gezond om mee te leven. Ontdek de hoogwaardige designvloer van Parador.

     Modular one hydron Parador doorsnede
     Modular one hydron Parador

     Modular one hydron landhuisvloer 1290x196x5,5mm Parador:

      Modular one hydron grote tegel 856x403x5,5mm Parador: