Logo BV Parket
Maestro latt wandpaneel

Maestro latt wave wandpanelen kan je online bij BV Parket kopen en dit steeds aan de beste prijs.

Maestro Latt, dat is een collectie decoratieve wandpanelen die heel eenvoudig zelf te installeren is. De panelen bestaan in verschillende decors gaan van hout- en steenlook tot effen zwart en wit. Met Maestro Latt geef je jouw woning razendsnel maar langdurig een flinke dosis karakter mee.

Akoestische eigenschappen:

Met Latt krijg je hét middel in handen om jouw woonkamer, bureau of kinderkamer niet enkel een decoratieve kwaliteitsinjectie te gunnen, maar ookhet geluid binnenin te verbeteren. Geluidsgolven worden niet langer teruggekaatst, maar tussen de groeven van het Latt-wandpaneel opgevangen.


Duurzaam:

Niet enkel binnen de productie van Maestro Latt, maar eveneens op vlak van het product zelf is Maestro Latt een toonbeeld van duurzaamheid.

Zo werd niet alleen heel bewust gekozen voor PEFC gecertificeerd hout, gezien de wandpanelen eventueel nadien kunnen verhuizen naar een andere woonruimte, hebben ze ook een verlengde levenscyclus.


Decoratief:

Met Maestro Latt laten we leefruimtes snel boven zich uit stijgen, door hoogwaardige decoratieve elementen toe te voegen. De panelen bestaan in zes varianten, van hout en steen tot effen zwart en wit. Voor elke interieurstijl wat wils dus.


Kleurvast:

Maestro Latt is volledig UV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de panelen niet te behandelen met olie of lak. Gemakkelijk, niet?


Gemakkelijk te plaatsen

De unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de Maestro Latt-panelen zelf te plaatsen, en dit zowel voor nieuwe wanden als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak.

Voor de verankering kan je ofwel opteren om de panelen te verlijmen bovenop een bestaande wand, ofwel kan je de panelen vast clipsen of -nieten op een houten raamwerk.

Die laatste methode heeft als voordeel dat je het paneel na verloop van tijd perfect opnieuw kan verwijderen, om er eventueel een andere woonruimte mee op te waarderen!