Logo BV Parket
Wicanders

Kurk van Wicanders: een overzicht van de collecties en hun prijzen.U kunt veilig en gemakkelijk Wicanders kurk online aanschaffen, of u kunt uw selectie persoonlijk maken in onze uitgebreide showroom.

Wij maken een bewuste keuze voor kwalitatief hoogwaardige, duurzame en ecologische vloeren.

Kurk is een volledig natuurlijk materiaal dat biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en recyclebaar is.

Cork go kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Een budgetvriendelijke zwevende vloer, ontworpen om woonruimtes comfortabel te maken. De dubbele kurklaag in zijn structuur versterkt de thermische en akoestische prestaties voor een gezellige sfeer. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, cork Go biedt 10 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik.

Cork essence kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Stijlvol, charme en verfijning. Cork Essence drukt zijn persoonlijkheid uit door de unieke ontwerpen en formaten die zijn afgestemd op moderne trends in het interieurontwerp. Elk bord uniek, geheel in harmonie met de natuur. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en de prestatie-eisen van residentiële en commerciële toepassingen met matige belasting.

Wood resist eco kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

PVC-vrij oppervlak verkrijgbaar in een uitgebreide collectie houtmotieven. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ons dagelijks leven en voor commerciële ruimtes vanwege de slijtvastheid en de positieve binnenluchtkwaliteit eigenschappen. De extra dikke toplaag van kurk geeft het product een uitstekend comfort en vermindert het loopgeluid. De perfecte combinatie tussen de schoonheid van hout en performantie, stabiliteit, comfort en onderhoudsgemak.

Stone essence kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Zwevende vloer met meerlagige kurkstructuur die de ongeëvenaarde eigenschappen van kurk combineert met de schoonheid van geselecteerde steenmotieven die deze oplossing een natuurlijke uitstraling en gevoel geven. De 3,2 mm toplaag van kurk zorgt voor uitzonderlijke prestaties gecombineerd met een uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie, evenals een superieur loopcomfort en een comfortabele sfeer het hele jaar door.