Wicanders

Kurk van WicandersU kan eenvoudig en veilig kurk van Wicanders online kopen of u kan uw keuze komen maken in de ruime toonzaal.

Wij kiezen bewust voor kwaliteitsvolle, duurzame en ecologische vloeren.

Kurk is een volledig natuurlijke grondstof die biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en herbruikbaar is

Cork go kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Een budgetvriendelijke zwevende vloer, ontworpen om woonruimtes comfortabel te maken. De dubbele kurklaag in zijn structuur versterkt de thermische en akoestische prestaties voor een gezellige sfeer. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, cork Go biedt 10 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik.

Cork essence kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Stijlvol, charme en verfijning. Cork Essence drukt zijn persoonlijkheid uit door de unieke ontwerpen en formaten die zijn afgestemd op moderne trends in het interieurontwerp. Elk bord uniek, geheel in harmonie met de natuur. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en de prestatie-eisen van residentiële en commerciële toepassingen met matige belasting.

Wood go kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Zwevende vloer met klassieke hout motieven en een meerlagige kurkstructuur, met twee kurklagen voor extra prestaties op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Deze praktische oplossing is ideaal voor wie houdt van de schoonheid van hout in combinatie met een onderhoudsvriendelijk en krasvast oppervlak.

Wood resist kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Deze zwevende vloeroplossing is ontworpen om bestand te zijn in commerciële ruimtes met veel belasting, is eenvoudig te installeren, absorbeert onregelmatigheden in de ondervloer en levert uitstekende technische prestaties. De houten beelden met traditionele patronen zijn de beste keuze voor diegenen die ruimtes met klasse willen, maar met het ongeëvenaarde comfort van kurk en een zorgeloos zwaar oppervlak.

Wood resist eco kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

PVC-vrij oppervlak verkrijgbaar in een uitgebreide collectie houtmotieven. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ons dagelijks leven en voor commerciële ruimtes vanwege de slijtvastheid en de positieve binnenluchtkwaliteit eigenschappen. De extra dikke toplaag van kurk geeft het product een uitstekend comfort en vermindert het loopgeluid. De perfecte combinatie tussen de schoonheid van hout en performantie, stabiliteit, comfort en onderhoudsgemak.

Wood infinitus kurk Wicanders, dikte 8 mm

Infinitus blends design and performance seamlessly in a longer plank format. Extremely durable and easy to install, it is the ideal solution for high traffic commercial areas where performance is key. Its 1.5mm cork underlay adds a layer of thermal and accoustic comfort to any space.

Stone essence kurk Wicanders, dikte 10,5 mm

Zwevende vloer met meerlagige kurkstructuur die de ongeëvenaarde eigenschappen van kurk combineert met de schoonheid van geselecteerde steenmotieven die deze oplossing een natuurlijke uitstraling en gevoel geven. De 3,2 mm toplaag van kurk zorgt voor uitzonderlijke prestaties gecombineerd met een uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie, evenals een superieur loopcomfort en een comfortabele sfeer het hele jaar door.