Logo BV Parket
Enia click vinyl mat

Enia clickvinyl 7.0 mm: een overzicht van de verschillende collecties en hun prijzen.


Het is onze passie om vloerbedekkingen te ontwikkelen die heel precies bij uw leven passen. Een vloer die bij u past en die met uw leven mee kan. Als Zwitserse familieonderneming hechten we zeer veel waarde aan kwaliteit en hypermoderne technologie. Het maakt niet uit of families, feestgangers, kinderen of zelfs huisdieren over de vloer komen.


Enia duplex xl sorex 7.0 clickvinyl, dikte 7 mm

Sorex biedt een omvangrijk keuze aan wondermooie decoren, geïnspireerd op de natuur en bij elke stijl passen. Het natuurlijke design als XL-Decor met een synchronstructuur over de komplete lengte van de plank en de 4-kantige micro-v-groef zorgen voor een maximaal authentiek uitzicht. Dankzij de innovatieve Matrix Techno-
logie, die de glansgraad van de 20 decoren in vergelijking tot andere matte afwerkingen in de markt tot meer dan 50% vermindert, verandert deze collectie de maatstaf in de markt. SOREX speelt in een andere liga en biedt u een unieke beleving van uw vloer.

Enia duplex xxl larix 7.0 clickvinyl, dikte 7 mm

Met haar revolutionaire MATRIX super mat technologie heeft DUPLEX XXL LARIX de LVT-optiek op een nieuw niveau gehoffen en de trends voor de toekomst gezet. LARIX biedt een keuze van 5 supermooie eikendecoren in XXL formaat van meer dan 1.8m lengte. Daarbij ook nog 4 zeer authentieke steen- optieken, daarvan 2 met het uitzicht van een geëgaliseerde beton. Er zijn er ook twee met het uitzicht van gepolierde beton.

Met de DUPLEX XXL SOREX vervolledigt de MATRIX familie en biedt ze een ruime keuze aan decoren met een ongeëvenaarde natuurlijke uitstraling.


De voornaamste kenmerken van een Enia vloer.

Bekijk bovenstaande video.