Logo BV Parket
Panidur plooilijst inkliklijst hollijst

Panidur plooilijsten 21 x 21 x 2600 mm.De plooilijst garandeert een perfecte afwerking van binnen- en buitenhoeken van je wand- en plafondbekleding. Een moderne, strakke afwerking voor elk interieur. De plooilijsten bestaan in je favoriete Panidur decoren voor een perfecte match met het decor van je plafond of muur.

Panidur inkliklijst met bevestigingsrail 34 x 12 x 2560 mm.Deze dunne plafondlijst zorgt voor een strak en modern eindresultaat. De rail wordt bevestigd in de uitzettingsvoeg, waarna de lijst op zijn plaats geklikt wordt.

De pvc profielen dienen geplaatst te worden vóór de montage van de panelen.

De inkliklijsten zijn gemaakt van vochtwerende mdf.

Panidur start-en eindprofiel vertico 59 x 18 x 2780 mm en 40 x 18 2780 mm.Gebruikt u de Vertico panelen als wand met de zijkanten zichtbaar (bv. als tv-wand) dan kan u de vertico start-en eindprofielen gebruiken om deze zijkanten af te werken.

Panidur hollijst 25 x 25 x 2600 mm.De hollijst zorgt voor een mooie overgang tussen je wand en plafond en geeft een stijlvolle afwerking aan je interieur. Geef je woning charme met een hollijst in je favoriete Panidur decor. Voor een perfecte match met je plafond.

Panidur plint 16 x 730 x 2560 mm.Plinten zijn onmisbaar in de afwerking van je interieur. Ze zorgen ervoor dat vuil of vocht geen schade kunnen veroorzaken aan de vloer en muur. Bovendien zorgen ze voor een stijlvolle overgang tussen vloer en muur.Om je plint volledig te matchen met je wandbekleding biedt Panidur een collectie decorplinten aan. Deze moderne rechte plinten zijn beschikbaar in je favoriete Panidur decoren.

Panidur vaste buitenhoek 28 x 28 x 2650 mm.De vaste buitenhoeken zijn onmisbaar in de afwerking van je interieur. Zeer handig om de buitenhoeken van je wandpanelen mee af te werken. Deze matchen met je wandbekleding en zijn beschikbaar in je favoriete Panidur decoren.

Panidur lambriseringslijst 100 x 18 x 2560 mm.Met de Panidur lambriseringslijst werk je de lambrisering in de woonkamer of de hal netjes af. Deze matchen met je wandbekleding en zijn beschikbaar in je favoriete Panidur decoren.