Logo BV Parket
Maestro kniklijsten plafondlijsten

Maestro strakke plafondlijsten 2 x 25 x 2400 mm, 2 stuks per pak (4,80 lm).De strakke plafondlijsten bestaan in je favoriete Maestro decoren voor een perfecte match met het decor van je plafond of muur.

Maestro kniklijsten 2 x 50 x 2700 mm, 2 stuks per pak (5,40 lm).De kniklijst garandeert een perfecte afwerking van binnen- en buitenhoeken van je wand- en plafondbekleding. Een moderne, strakke afwerking voor elk interieur. De kniklijst is voorzien van dubbelzijdige tape voor een eenvoudige installatie. De kniklijsten bestaan in je favoriete Maestro decoren voor een perfecte match met het decor van je plafond of muur.

Maestro plafondlijst 22 x 35 x 2700 mm, 2 stuks per pak (5,40 lm).De plafondlijst zorgt voor een mooie overgang tussen je wand en plafond en geeft een stijlvolle afwerking aan je interieur. Geef je woning charme met een sierlijst in je favoriete Maestro decor. Voor een perfecte match met je plafond- of muurdecor. De plafondlijst is eenvoudig te monteren met nietjes of schroeven.

Maestro plint 14 x 120 x 2400 mm, 2 stuks per pak (4,80 lm).Plinten zijn onmisbaar in de afwerking van je interieur. Ze zorgen ervoor dat vuil of vocht geen schade kunnen veroorzaken aan de vloer en muur. Bovendien zorgen ze voor een stijlvolle overgang tussen vloer en muur.Om je plint volledig te matchen met je wandbekleding biedt Maestro een collectiedecorplinten aan. Deze moderne rechte plinten zijn beschikbaar in je favoriete Maestro decoren.

Maestro latt accessoires.