Stadler Form
Logo BV Parket

Uw specialist sinds 2011


Diksmuide Kust West-Vlaanderen

Stadler Form luchtbevochtigersZwitsers design van Stadler Form


In 1998 begon Martin Stadler vanuit een garage zijn bedrijf in huishoudelijke apparaten (met als eerste product de Fred-luchtbevochtiger). In nauwelijks vijftien jaar is Stadler Form uitgegroeid tot een merk van internationale allure met producten die meer zijn dan alleen een huishoudelijk apparaat. Inmiddels produceert Stadler form niet meer alleen luchtbevochtigers, maar ook luchtontvochtigers, luchtreinigers en aroma diffusers.

Stadler Form onderscheidt zich door het unieke Zwitserse design. Stijlvol en strak, innovatief en onconventioneel: de producten van Stadler Form zijn - behalve van uitstekende kwaliteit - een prachtige toevoeging aan ieder interieur.Missie van Stadler Form:


We willen de wereld verbeteren en vermeerderen met luchtbehandeling. We ontwikkelen daarom gewilde huishoudelijke apparaten met een buitengewoon design. Onze producten zijn gemakkelijk en intuïtief in gebruik en zorgen voor een efficiënt stroom verbruik. Nieuwe productontwikkelingen komen altijd voort uit een persoonlijke behoefte. We willen elegante en waardevolle toevoegingen van het interieur creëren die ons welzijn verbeteren.

We brengen onze ideeën in de praktijk: we doen het! We vinden het erg belangrijk dat goede ideeën zonder enige moeite worden gerealiseerd. We volgen niet de strategieën van andere bedrijven maar focussen ons op onze eigen sterke punten. We ontwerpen producten waarvan we overtuigd zijn dat ze voldoen aan de verwachtingen van onze consument, of zelfs overtreffen. Onze communicatie is open en eerlijk – we willen niks verbergen en we staan altijd open voor suggesties van elk soort.Overzicht Stadler Form luchtbevochtigers:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren